• Velkommen til nytt barnehageår

Håper alle har hatt en fin sommerferie. Vi ønsker de nye barna med familier velkommen til oss, og gleder oss til å møte alle kjente igjen. Vi vil i perioden som kommer bruke tiden på å bli kjent i de nye barnegruppene. Fokuset vil være relasjoner, og trygghet for barna, foresatte og personalet. Vi ser frem til et spennende år fylt med omsorg, lek, læring, vennskap og utvikling, og vi gleder oss til å samarbeide med dere alle.

30.07.2018 13.11
  • Smaken av sommer

Vi har hatt noen fine sommerdager den siste uken. Vinterklærne er pakket bort, og de små har endelig fått utforsket uteområdet i joggesko og lette klær. Prestegårdsjordet har også vært aktivt i bruk. "Gjennom arbeid med kropp, bevegelse, mat og helse skal barnehagen bidra til at barna opplever trivsel, glede, og mestring ved allsidige bevegelseserfaringer året rundt" (Rammeplanen, 2017).

14.05.2018 15.10
  • Karius og Baktus

Tirsdag 10. april hadde vi besøk av ASK Scenekunst og de to tanntrollene Karius og Baktus. Forestillingen var basert på Thorbjørn Egners elskede barnebok og Ivo Caprinos udødelige tegnefilm. Christian Hartmanns originale filmmusikk var også med, så små og store kunne synge med på de kjente sangene. De banket, hakket og bygde hus i tennene til Jens. De elsket søte karameller og loff med sirup på, og tannbørsten var deres største fiende. En forestilling med mye tull, tøys, latter og moro til barnas store begeistring. Takk for besøket!

13.04.2018 11.04
  • Vi markerer 1. sommerdag

I Regnbuen barnehage har vi tradisjon for å markere enkelte dager fra primstaven. 14. april er første sommerdag, og vi snur primstaven fra vintersiden til sommersiden. Fra gammelt av var denne dagen en viktig merkedag. Slik været er denne dagen, blir det hele sommeren, i følge gamle værvarsler. Det er med andre ord gode prognoser for årets sommer med sol fra skyfri himmel. Vi markerte dagen med fellessamling, sommeraktiviteter på tvers av avdelingene, fruktspyd, spa med fotbad, massasje og sommermusikk.

13.04.2018 10.59
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...